Info voor stageverstrekkers

Cursisten die de opleiding Lichttechnicus, Geluidstechnicus of Allround AV technicus volgen, kunnen deze opleiding koppelen aan vrijblijvende, onbezoldigde praktijkstages. Het is voor hen een prima manier om heel wat praktijkervaring op te doen. Voor uw bedrijf is het de ideale gelegenheid om nieuwe, aankomende, gemotiveerde technici te leren kennen.

De lijst met stageverstrekkers die we momenteel gebruiken vind je HIER.

Indien u uw firma of cultuurcentrum aan de lijst met stageverstrekkers wil toevoegen, vul dan het formulier in onder deze 'frequently asked questions'.

 

FAQ

Komt mijn bedrijf in aanmerking?

Van de stageverstrekker wordt verwacht dat deze de stagiair voldoende aandacht, uitleg en afwisselend werk binnen de sector kan aanbieden. In die mate dat de stagiair toch ook leert om zelfstandig te handelen. Zowel verhuur- en productiebedrijven in licht, geluid en/of video als cultuurcentra komen in aanmerking als stageverstrekker.


Hoe kom ik in contact met een kandidaat stagiair?

In principe zijn het de cursisten die uw bedrijf contacteren voor een stage. Zij vinden de contactgegevens op onze lijst met mogelijke stageverstrekkers.
Tevens kunnen ze de stage aanbiedingen bekijken die ons worden toegestuurd. Op die manier maakt u meer kans dat u wordt gecontacteerd. U mag steeds zo’n stage aanbieding doormailen naar info@lgo.be (liefst in pdf formaat).


Mijn bedrijf staat reeds op de lijst, maar de informatie klopt niet helemaal meer...

Vul onderstaand online formulier opnieuw in met alle correcte gegevens en wij passen de lijst aan.


Mijn bedrijf staat op de lijst, maar hoort daar eigenlijk niet (meer) thuis...

Laat het ons even weten via e-mail: info@lgo.be